Àmplia agenda d’activitats per Carnaval a Encamp

Aquest dissabte comença el Carnaval d’Encamp. Alguns dels actes més destacats seran:

Dissabte 9

12 h – Penjada del Carnestoltes a la plaça del Consell

15 h – Desfilada de carrosses pels carrers principals del poble animada per la

batucada Gres Penedés.

Diumenge 10

• 16 h – Representació dels Contrabandistes i botifarrada popular a la plaça dels Arínsols

Dilluns 11

• 16 h – Representació del Ball de l’Óssa (declarat festa d’interès nacional) i allioli amenitzat amb la xaranga Rolling Band a l’aparcament del Prat de

l’Areny.

• 1 h – Festa Midnight amb DCS, SeskLife, Luka Caro, Luxury DJ i DJ Sisu a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp

Dimarts 12

• 19 h – Despenjada del Carnestoltes a la plaça del Consell

• 0.30 h – Operació del Carnestoltes a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp

Dimecres 13

• 22 h – Enterro de la sardina a la plaça dels Arínsols

• 22.30 h – Espectacle de foc a la plaça dels Arínsols

Dijous 14 de febrer.-

– Taller de màscares de Carnestoltes: Aquest dijous de les 18 a les 20 hores la biblioteca Comunal d’Encamp acollirà un taller de màscares de Carnestoltes amb la tècnica del papercraft. L’activitat, dirigida a infants de 6 a 10 anys, és gratuïta.

– Contacontes Neva!: Aquest dijous de les 16 a les 17 hores la Biblioteca

Comunal del Pas de la Casa acollirà el contacontes Neva! a càrrec de Martina Linares. L’activitat va dirigida a infants de 4 a 5 anys de les escoles maternals.

Divendres 15 de febrer.-

– Inauguració de l’exposició Olímpics Andorrans: Aquest divendres a les 12 hores s’inaugurarà al Funicamp l’exposició Olímpics Andorrans 1952-2012.

Una selecció de 57 imatges que mostren la història dels esportistes que han representat Andorra als Jocs Olímpics, basada en el llibre Olímpics Andorrans que va presentar el Comitè Olímpic Andorrà el passat 27 de desembre, amb motiu del 40è aniversari de la seva existència i dels 60 anys que han passat des que el primer esportista andorrà participava en uns Jocs Olímpics. L’exposició es podrà veure del 15 de febrer al 17 de març a la primera planta de l’edifici del Funicamp, tots els dies de 9 a 20 hores.

– Carnaval al Pas de la Casa: Comença el Carnaval al Pas de la Casa. Rua de Carnestoltes, espectacles infantils, sopars i balls de nit completaran la festa de la gresca i la disbauxa.

TOTES LES NOTÍCIES