La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra ha elaborat un ampli catàleg de cursos per a aquest trimestre adreçats als seus afiliats.

Des de l’any 1996, la Cambra ha apostat per la formació continuada com un dels eixos principals de la seva activitat, convençuda de que la professionalització del nostre teixit empresarial està íntimament lligada amb la qualitat i l’excel·lència dels productes i serveis que oferim. Avui, 17 anys més tard, l’entitat és un dels principals referents de tots els professionals que aposten per la formació i l’actualització dels seus coneixements. Durant tots aquests anys, ha realitzat 839 formacions que han arribat a més de 12.000 professionals del país.

La formació continuada de la Cambra arriba a tots els públics objectius, té diferents formats i està dedicada a les diferents àrees de l’organització: comerç i distribució, econòmic-financera, fiscalitat, secretariat i administració, RR.HH, màrqueting i comercial, qualitat i medi ambient, etc. Tot això, amb el millor equip de formadors- col·laboradors i a preus molt competitius, ja que es considera que aquests preus no han de ser mai un impediment per a les  empreses a l’hora de formar-se.

L’’oferta de formació de la Cambra per aquest trimestre és més àmplia que mai: 30 formacions i un ampli ventall de temàtiques per als professionals del comerç, la comptabilitat, el sector immobiliari, la qualitat…etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada