Ampli cartell d’activitats a la Massana durant les vacances de Tots Sants

tots-sants-massanaLa  tradicional castanyada continuarà sent l’acte central de les activitats programades pel Comú de la Massana per celebrar Tots Sants. La cita serà el dilluns, 31 d’octubre, a partir de les 21 h, a la plaça de les Fontetes, on es repartiran més de cent quilos de castanyes, acompanyades de moscatell.

Durant tota la setmana hi haurà una gran quantitat d’activitats repartides entre els diferents espais comunals. Les propostes més tradicionals comparteixen protagonisme amb elements procedents del Halloween.

Dilluns 31 d’octubre, a banda de la castanyada popular, també hi haurà un taller de panellets a la Casa Pairal (10 h) i a la tarda, al mateix lloc, es farà la celebració de Tots Sants, amb castanyes i panellets.

Pel mateix dia, el Punt 400 ha programat una sortida al Saló del Manga per als joves, que s’han d’inscriure prèviament al telèfon 836505.

A la Capsa h haurà un taller per a nens i joves, de 6 a 16 anys, que podran experimentar amb tècniques i materials diversos per elaborar una creació terrorífica (dimecres, 8 de novembre, d’11 a 12.30 h).

A la tarda, el Punt 400 oferirà un taller de maquillatge i de cuina terrorífica, que clourà amb un concurs de disfresses.

La biblioteca es suma als actes de celebració de l’any Llull, oferint un conta contes (divendres, 4 de novembre, a les 11.30 h) sobre les faules d’aquest escriptor i filòsof a càrrec d’Assumpta Mercader que també presentarà el seu llibre “La dona que somiava mariatxis” (dijous, 9 de novembre, a les 20 h).

Dijous a la tarda, a partir de les 16h, els joves es podran apuntar a un taller de lettering al Punt 400.

Les activitats es tancaran dissabte, 5 de novembre, amb una sortida a Port Aventura adreçada al jovent.

Fotografia: Eduard Comellas

TOTES LES NOTÍCIES