Amor

Vull dedicar aquest escrit a totes les persones que tinguin la gran sort d’haver sentit aquesta meravellosa paraula i especialment a Lidia Daina i Josep Sala. L’amor no necessita cap tipus de compromís però ells dos com tantes altres persones comparteixen aquesta felicitat amb el món sencer i aquest cap de setmana s’han casat. FELICITATS. L’amor és una cosa molt difícil de definir i molt bonica de sentir.

El que està clar és que vols i t’agrada estar amb la persona de la qual et sents enamorada. Et ve de gust compartir totes les coses bones amb ella i et sents fora de perill quan les coses no van tan bé i aquestes amb ella. La il·lusió, la passió, la felicitat, l’entusiasme i l’ànim passen a formar part de la quotidianitat del teu dia a dia. Amb el temps moltes d’aquestes sensacions perduren i altres canvien per serenitat, calma, enteresa, aplom, seguretat i un llarg etc.

A la llarga vida que heu de viure, apareixeran tot tipus de situacions, però no tingueu por sempre que estigueu junts, sempre que us respecteu, el superareu tot amb gran èxit. No sé si hi ha una clau perquè l’amor sigui etern. No sé si algun alquimista va arribar a descobrir la poció però estic segur que part de la fórmula és: respecte, sinceritat, cuidar-se l’un a l’altre, cortesia i no deixar de conquistar-se dia a dia. Aquests ingredients sabuts per tots més els propis que segur tindreu cadascun de vosaltres us permetran arribar a una avançada edat en què encara us vindrà de gust sortir a passejar per les rambles de qualsevol ciutat i tot i que camineu amb bastó us detindreu a besar-vos sota el sol que us il·luminés perquè després de tants anys seguirà veient l’amor en vosaltres.

TOTES LES NOTÍCIES