amida 1

L’associació de Minusvàlids i Discapacitats d’Andorra (AMIDA) disposa d´un web informatiu per tal de difondre i promoure les activitats que realitza l’entitat. Aquesta iniciativa es fa a demanda de l´Institut Gutman del qual forma part des de fa uns mesos.

L´associació també ha aprovat un canvi en la seva definició i a partir d’ara serà l´Associació de persones amb discapacitat funcional d´Andorra. Amb aquest canvi es pretén evitar certes definicions que podien ser pejoratives.

El nou web, que s´ha pogut crear gràcies a aportacions particulars i d’algunes empreses, ofereix la possiblitat de consultar aspectes com ara l’actualitat de l´entitat, els projectes en funcionament i de futur i les memòries anuals. Entre els objectius, ha dit la presidenta de l’entitat,Agustina Grandvallet, també es pretén captar nous associats i voluntaris.

AMIDA participa en diverses iniciatives internacionals, a través de l´Institut Guttman del qual forma part. L´entitat té 350 associats i una quinzena de voluntaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada