Amics del Túnel de Salau reivindica un any més la necessitat d’aquesta infraestructura

L’Associació Internacional d’Amics del Túnel de Salau ha reivindicat un any més la necessitat de construir el túnel de Salau per unir el Pallars Sobirà i l’Ariege (Occitània) en una roda de premsa que s’ha celebrat aquest dijous a la Diputació de Lleida.

L’acte ha comptat amb la participació del diputat de la Diputació de Lleida, Josep Ramon Ibarz; de la presidenta de la Liaison France-Espagne, Mireia Pujol; del president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Joan Simó; del president de l’Associació Internacional d’Amics del Túnel de Salau, Xavier Bada, i del secretari de l’Associació Internacional d’Amics del Túnel de Salau, Miquel Àngel Alonso.

El president de l’Associació Internacional d’Amics del Túnel de Salau, Xavier Bada, ha insistit en la importància estratègica d’aquesta infraestructura per a l’impuls econòmic de les comarques lleidatanes i el president de la Cambra de Comerç i indústria, Joan Simó, ha manifestat la necessitat de realitzar noves accions de pressió a favor de l’Eix Mediterrani i del futur enllaç amb la línia de la Pobla i França.

Per la seva part, el diputat Josep Ramon Ibarz ha indicat que aquesta infraestructura és de vital importància, ja que unirà les valls del Pallars amb tota Europa. En aquest sentit, ha demanat la recuperació d’aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.