Ambientadors casolans molt fàcils de fer

Farcellets d'herbes aromàtiques (iStock)
Farcellets d’herbes aromàtiques (iStock)

Les olors estan pertot arreu a la nostra casa i, a vegades, no són massa frescos. Abans de buscar un ambientador que pugui contenir ingredients potencialment nocius per a tu i el planeta, plantejat una alternativa casolana.

Cafè

La seva olor segurament animarà els teus sentits i absorbirà olors, com els de ceba i all. Col·loca alguns bols de cafè recentment molt, o col·loca els pòsits de cafè en el fons de la bossa d’escombraries.

Popurri d’herbes seques

Crea un popurri agradable amb una mescla de flors seques, herbes aromàtiques i olis essencials que segurament perfumaran qualsevol habitació.

Rams d’herbes fresques

Dona-li una aroma herbàcia a qualsevol habitació col·locant herbes recentment tallades, com a gerani, menta, romaní i lavanda, en rams de flors lligats o en gerros petits.

Vinagre

Acaba amb els bacteris i desinfecta l’aire de manera natural amb vinagre. Omple una ampolla amb esprai amb una part de vinagre blanc per quatre parts d’aigua i ruixa-la en l’aire per a refrescar qualsevol habitació.

Difusor d’aromateràpia

La difusió d’olis essencials, molts dels quals tenen propietats antibacterianes, antifúngiques i antivirals, ajudarà no sols a refrescar l’aire, sinó també a purificar-lo. Simplement, bull aigua en una olla, retira-la del foc i afegeix unes gotes d’oli essencial, com a llimona o eucaliptus. L’aroma dels olis impregnarà tota l’habitació ràpidament.Per Decoracion2.com 

TOTES LES NOTÍCIES