Amb les reformes, l’Estadi Nacional tindrà 4.000 seients

Vista de l'estadi nacional i el pavelló Joan Alay
Vista de l’Estadi Nacional i el pavelló Joan Alay. Foto: ARXIU

Segueix el canvi de cara de l’Estadi Nacional per a adequar la instal·lació a l’arribada de la lliga Smartbank per al FC Andorra. Bona part de la feina se centra en el canvi de gespa, però també en la instal·lació d’una graderia supletòria i és que s’ha retirat el mur que hi havia i aquí es construirà una grada per a 700 persones.

Aquest canvi permetrà elevar l’aforament a prop de 4.000 seients. El club està pendent d’això per a presentar la campanya d’abonaments, ja que la temporada vinent els seients seran numerats i es preveu que l’entitat presenti uns preus força baixos per a incentivar l’arribada de nous aficionats.

Pel que fa a la gespa, després de retirar l’artificial, aquest dimarts els camions han portat la sorra que servirà de base per a la nova superfície. Des de primera hora del matí, els operaris han començat a condicionar el terreny i s’espera que els pròxims dies estigui llest. Prèviament, també s’han col·locat els tubs de calefacció.

L’altre punt en què s’està treballant són les plataformes televisives. Les infraestructures que hi havia s’han desmuntat i les pròximes setmanes se n’instal·laran cinc de noves que arribaran als 12 metres aproximadament.

La cursa contra el rellotge està servida, ja que el 4 de setembre arribarà el debut a casa dels tricolors contra el Granada.

TOTES LES NOTÍCIES