‘Amb gust de formatge’ arrenca aquest cap de setmana amb vuit restaurants de la Seu d’Urgell

Aquest pròxim divendres 12 d’octubre i fins el diumenge 21, restaurants de la Seu d’Urgell i el seu entorn es tornen a sumar a la celebració de la Fira de Sant Ermengol amb la proposta gastronòmica relacionada amb la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, ‘Amb gust de formatge’. Com a novetat d’enguany, els establiments no només oferiran menús ‘Amb gust de formatge’ el cap de setmana que se celebra la Fira sinó que els oferiran ja una setmana abans.

Aquesta és una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell (AHAU). Al respecte, el president de l’AHAU, Miquel Àngel Sánchez, explica que “els establiments oferiran menús preparats amb formatges i productes de proximitat, acompanyat per l’ofici i l’amor dels nostres restauradors. Convidem a tothom a degustar-los i desitgem una molt bona fira”.

Els restaurants

Els establiments participant són: Restaurant Paisatges, Restaurant Llar de Foc, Restaurant La Masia, Restaurant Katia, Hotel Balneari Sant Vicenç, Aravell Restaurant, Restaurant Micel·la i Hotel Andria. Tots ells oferiran al llarg dels deu dies que tindrà lloc aquesta proposta culinària diferents menús elaborats amb formatges artesans. Els preus del menús oscil·len entre els 19,50€ i fins a 40€.

Tota la informació sobre aquests menús a base de formatges artesans del Pirineu es pot trobar al programa de la Fira de Sant Ermengol -que s’ha fet arribar a totes les cases- on s’explica detalladament els menús, preus, disponibilitat, contacte de l’establiment per fer-hi reserves, entre d’altres informacions útils.

Val a dir que tots els 8 restaurants que participen a ‘Amb gust de formatge’ lluiran un cartell identificatiu com a participants d’aquesta proposta gastronòmica relacionada amb la Fira de Sant Ermengol.

TOTES LES NOTÍCIES