Amaury Pierron es proclama campió de la Copa del Món de descens 2018

El francès del Team Commençal Vallnord, Amaury Pierron, es va endur el títol de campió absolut de la Copa del Món 2018 de descens, després de resultar 10è en l’última prova del calendari de la World Cup, que va tenir lloc aquest dissabte a La Bresse, França, convertint-lo en el número 1 del Ranking Mundial. Aquest ha estat un any únic per al rider francès que ha sorprès a tothom. La campiona en categoria femenina ha estat Rachel Atherton.

En aquesta última etapa, tampoc han fallat els riders que formen part del Team Commençal Vallnord. Myriam Nicole, malgrat la seva lesió durant els entrenaments a Val di Sole i falta de participació en la Copa del Món de Vallnord, ha aconseguit la 3era posició a La Bresse i es col·loca en 4ta posició de la classificació general.

Thibault Daprela es converteix també en el campió del Món Junior i Remi Thirion ha obtingut la 4ta posició en aquesta última etapa.

Aquests resultats han convertit al Team Commençal Vallnord by Riding Addiction com al millor equip de la temporada de Copa del Món de MTB 2018.

Així és com acaba aquest any el circuit de la MTB World Cup, fins a l’any vinent. Del 4 al 9 de setembre tindran lloc els Mundials a Lenzerheide, Suissa