Ingredients per a 4 persones

1/4 d’escarola

1 grapat de fulles d’espinacs

1/4 d’enciam

1 poma

2 llesques primes de pa

2 talls gruixuts de formatge curat(a daus)

10 tires de pernil salat ben primes

Olives

Sal, oli i vinagre de Mòdena

Preparació:

Agafem la poma, el pa i el formatge i ho tallem a daus. La poma, la fregim en una paella amb quatre gotes d’oli. A la mateixa paella fregim, a continuació el pernil, fins que quedi ben cruixent. També hem de fregir el pa, aquesta vegada amb més oli.

Emplatem: agafem l’escarola, enciam i espinacs i ho posem com a base en una safata i la resta de productes al damunt. Amanim al gust amb la sal, l´oli i el vinagre.

Per Redacció Ben Fresc / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada