amalia-vinyesAmàlia Vinyes (Seat León Racer – Baporo Motorsport) disputarà el penúltim meeting del Campionat d’Espanya de Resistència amb el doble objectiu d’estar entre els més ràpids de la graella de sortida a més de gaudir i recuperar les millors sensacions en la competició.

La pilot andorrana tindrà una tornada molt intensa en la pista valenciana. Durant el dissabte (dia 24) disputara les dues tandes de 50’ d’entrenaments lliures (a les 9.50 hores i 12.20 hores respectivament). A les 14.30 hores iniciarà la sèrie d’entrenaments oficials en la qual el repte serà aconseguir una bona posició en la graella de sortida.

Sense massa temps per recuperar-se, en concret 60’, s’iniciarà la primera carrera programada a 48’ + 1 volta.

En la segona jornada del meeting (diumenge dia 25) Amàlia haurà de matinar. A les 9,00 hores s’iniciarà la prova de 3 hores de durada més 1 volta, de les quals l’andorrana solament disputarà els primers 48’ més 1 volta (competeix en solitari) com a segona carrera de CER a València.

En aquesta ocasió, Amália podrà disputar les carreres sense la pressió que representa estar lluitant per un campionat, aquest era el seu comentari: “Aquesta temporada no he pogut seguir el CER de manera regular, no tinc cap opció a una posició capdavantera en la classificació, així doncs, sense renunciar a estar entre els millors a les carreres les podré gaudir d’una manera diferent”.

A Xest, la pilot andorrana té la confiança de resoldre de manera definitiva els problemes que van afectar la seva mecànica en la fase inicial de la temporada: “Sens dubte em centraré en les primeres sèries en la pista valenciana a comprovar el comportament del León. Sense saber exactament el motiu d’aquests problemes, a Baporo han canviat diverses parts de la mecànica per recuperar les millors prestacions del León”.

Malgrat evitar la pressió que suposa aconseguir uns punts per lluitar per un campionat, Amàlia no tindrà un cap de setmana tranquil a Xest. Tindrà diversos fronts oberts que intentarà superar de la millor manera per estar entre els millors.

Text i foto. Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada