Amàlia Vinyes torna a la competició a Navarra

La pilot andorrana disputarà aquest cap de setmana la primera cita de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència, a bord d’un Cupra TCR de l’equip Baporo Motorsport. Després de la seva recent embaràs, Amàlia torna a la competició en un certamen que coneix molt bé, perquè no en va ha estat tres vegades campiona d’aquest certamen quan tenia consideració de Copa, en els anys 2010, 2013 i 2014.

Per a la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto i Rebeld, la volta a aquest certamen és, sens dubte, molt especial. Ho és més després d’haver estat mare fa tot just uns mesos. Fa uns dies, Amàlia va realitzar uns test per assegurar-se que la seva adaptació al cotxe era bona després del desgast físic que suposa un embaràs, comprovant en aquestes proves que tot marxa bé.

La participació de la pilot andorrana serà dins de la categoria TCR, la més competitiva del certamen, que comptarà a Navarra amb un total de 13 vehicles. I precisament aquest dorsal, el número 13, és el que novament ha triat Vinyes per aquest any. En aquesta primera cita de l’any a Navarra, els vehicles TCR disputaran un total de dues curses. La primera serà a la tarda de dissabte, mentre que el matí de diumenge acollirà la segona i definitiva ronda.

En paraules d’Amàlia, aquest retorn a la competició “és sens dubte molt especial per a mi després de gairebé un any d’obligat aturada. Però torno amb les piles carregades i moltes ganes de barallar-me en una categoria molt competitiva, amb un cotxe, el Cupra TCR, que conec molt bé “.