Amàlia Vinyes-Marc Carol, al volant del Seat León preparat per Baporo Motorsport, disputaran el meeting de la Copa d’Espanya de Resistència (CER) que es disputarà el cap de setmana vinent (dies 14 i 15) en la pista del circuit del Jarama. Vinyes-Carol prendran la sortida, en les dues carreres que es disputaran a l’escenari madrileny, amb l’objectiu d’ocupar una plaça de podi per seguir augmentant el compte d’Amàlia Vinyes en les classificacions provisionals del CER 2013. En aquests moments la pilot andorrana ocupa la primera plaça en les classificacions de Classe 1 i Divisió 2, després que s’hagi disputat la primera meitat del campionat.

La cita del Jarama 2013, representa el punt de partida de la fase decisiva del CER de la present temporada. Com queda dit, Amàlia es presentarà a l’esmentat circuit en una posició de privilegi en les diferents classificacions i a més, convençuda que poden arrodonir una bona actuació: “El circuit del Jarama és un dels escenaris que té punts en els quals costa recuperar la millor traçada. És evident que per això estan les mànigues de lliures, per refrescar aquests dubtes que es poden plantejar a priori. Està clar que, aquest cap de setmana hem d’aprofitar la nostra situació favorable en referència al handicap (a Madrid no tindrem segons extra de parada en el pit-lane) per estar a les primeres places de la classificació”. Amàlia i Marc coincideixen a assenyalar que hi ha situacions molt particulars en aquesta cita del CER i que poden tenir conseqüències directes en les classificacions de les carreres: “A Madrid el cotxe de seguretat acostuma a tenir que fer alguna sortida a la pista i això, pot ser determinant en favor o en contra. A més en aquesta edició, en la primera carrera, la graella serà molt nombrosa ja que coincidirem tots els vehicles del CER, els de classe 1 i classe 2. Veurem que passa”…

Durant el cap de setmana, l’activitat en l’asfalt del circuit del Jarama serà frenètica. Per als equips del CER, els horaris seran pràcticament iguals als d’altres ocasions. Durant el dissabte (dia 14) es disputaran les dues sèries d’entrenaments lliures i dues més, en aquest cas una per a cada pilot, d’entrenaments cronometrats.

Les dues carreres es correran en el decurs del diumenge (dia 15), programades a 50’ + 1 volta. Com bé comentaven els pilots andorrans, en la primera coincidiran en la pista els vehicles de classe 1 i 2.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada