Amàlia Vinyes-Marc Carol formaran tàndem al volant del Seat León al circuit de Xerez

A la pista del traçat de Xerez, Amàlia Vinyes, actual líder tant de la Copa d’Espanya de conductors de Turismes Classe 1 com del Trofeu d’Espanya D2, canviarà de company als comandaments del Seat León preparat Baporo Motorsport. En el tercer meeting de la Copa d’Espanya de Resistència compartirà, amb el seu marit Marc Carol, el backet del vehicle amb el dorsal número 13. En aquesta ocasió Joan Vinyes, company habitual d’Amàlia, estarà competint en el Ral·li Orense al volant del Suzuki Swift S1600.

Amàlia Vinyes es mostra molt motivada per defensar la seva posició de privilegi al capdavant de les esmentades classificacions, encara que també és conscient de la dificultat que comporta, sobretot, la primera carrera en el circuit de Jerez, aquestes eren les seves paraules: ‘Ens desplacem a Xerez amb l’objectiu de rebaixar el handicap acumulat en la cita de Montmeló. És a dir, el plantejament en la primera carrera serà conservador. En la següent intentarem fer tot el contrari, és a dir lluitar pel triomf si és possible. De tota manera, en tots dos casos, anirem improvisant segons com es vagin desenvolupant les carreres’. Tant Amàlia com Marc, valoren de manera molt positiva el test que van tenir la possibilitat de fer la passada setmana a Xerez, segons Amàlia: ‘És una pista exigent en la qual feia diverses temporades en les quals no competia. Poder refrescar les sensacions adquirides abans de l’inici del meeting sempre et dóna confiança’. D’altre banda Marc, malgrat no competir amb assiduïtat des del 2011, tampoc va tenir grans dificultats per recuperar el bon ritme d’abans: ‘Estic satisfet de com ha transcorregut la jornada de test, els dubtes sobre si els chronos tornarien al nivell de fa un parell de temporades aviat s’han dissipat. A veure si som capaços de mantenir el liderat d’Amàlia en aquest CER 2013 – D2’.

En el circuit de Xerez, el timing del CER torna al seu format habitual. Durant la primera jornada de competició (dissabte dia 15) es correran els entrenaments lliures i els cronometrats.

Les dues carreres es disputaran durant del diumenge (dia 16), programades a 55’ + 1 volta i 48’ + 1 volta respectivament.

Així doncs, per primera vegada des que es van casar, Amàlia i Marc sumaran esforços en el CER, un campionat que coneixen molt bé i en el qual tots dos han estat campions formant part d’equips diferents.

 

 

TOTES LES NOTÍCIES