amalia-vinyesAmália Vinyes, vencedora en tres ocasions en els 500 km Alcanyís, i Gerard de la Casa, mai ha corregut en les instal·lacions de Motorland, compartiran el volant d’un Seat León Cup Racer preparat per Baporo Motorsport en l’edició 2016 de la prova de Resistència que de manera habitual durant les últimes temporades, tanca el calendari espanyol de l’especialitat.

Els protagonistes de la prova organitzada per V-Line Org, aprofitaran la jornada del divendres (dia 25) per prendre contacte amb la pista, els que la coneixen per refrescar els seus llocs complicats i els que debuten, cas de Gerard de la Casa, per experimentar in-situ les informacions que han rebut en les jornades prèvies. A partir de les 13,00 hores s’iniciaran els entrenaments lliures que finalitzaran a les 16.45 hores.

La jornada següent, dissabte dia 26, començarà a les 8.30 hores, si la boira ho permet, amb 45 minuts d’una segona sessió d’entrenaments lliures. A les 10.10 hores s’iniciarà la màniga d’entrenaments cronometrats (45’) que definirà la graella de sortida. El semàfor de Motorland es posarà verd a les 13.45 hores per donar inici a la present edició dels 500 KM Alcanyís.

Per Amàlia la prova de llarga durada que se celebra a la pista aragonesa, serà el punt final d’una temporada atípica en la qual no ha pogut seguir de manera habitual cap campionat. Segons la pilot andorrana, passar-ho bé serà l’objectiu principal: “Així és. Amb Gerard no hem competit mai junts. Crec que podem fer una bona carrera i sobretot gaudir-la al màxim. Si hi ha la possibilitat de fer un bon resultat doncs l’aprofitarem però d’inici no pensem en la classificació. El desenvolupament de la carrera ens anirà marcant on podem arribar”.

Pel quíntuple campió de Catalunya de Muntanya la situació és diferent, el ritme de competició serà molt diferent del que està acostumat: “Fa anys que les nostres carreres són a l’esprint, o sigui es decideixen moltes vegades per dècimes de segon, en aquesta ocasió serà diferent. Si a això afegim que mai he corregut en el circuit d’Alcanyís (el circuit nou clar) i tampoc conec el Seat León Racer, sincerament no sé què pot passar. Suposo que a Amàlia li tocarà remuntar posicions quan surti a la pista. Veurem ..”.

Com queda dit la prova dels 500 km Alcanyís 2016 s’iniciarà a les 13.45 hores del dissabte vinent (dia 26) i la seva durada serà d’aproximadament de 4 hores.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada