amalia-vinyesAmàlia Vinyes (Seat León Racer – Baporo Motorsport) acomiadarà el Campionat de Resistència (CER) 2016 competint en solitari en el circuit del Jarama. La pilot andorrana sortirà amb la intenció d’aconseguir un bon resultat en aquest últim parcial d’un campionat en el qual, aquesta temporada, ha competit de manera intermitent.

Els horaris d’aquesta última cita del CER 2016 són més espaiats, alguna cosa que sempre agraeixen els pilots i els equips en general que tenen marge per recuperar forces o resoldre possibles problemes que es puguin produir. Les dues mànegues (50’ cadascuna) d’entrenaments lliures es correran el divendres (dia 14) a partir de les 12.00 hores i 16.40 hores respectivament. La mànega d’entrenaments oficials es correrà a partir de les 11.05 hores del dissabte (dia 15). El meeting finalitzarà amb la disputa de la carrera de 2 hores + 1 volta de durada a partir de les 17.00 hores de la mateixa jornada.

El plantejament del cap de setmana haurà de ser lleugerament diferent a l’utilitzat fa unes setmanes a València, així ho comentava Amàlia: “Al Jarama el timing és completament diferent. Durant la primera jornada solament hi ha les dues sèries d’entrenaments lliures mentre que el dissabte la carrera es disputa sota el format de 2 hores seguides.

Precisamente, pel que fa a la carrera de 2 hores de durada, la pilot andorrana no creu que sigui un problema a nivell físic: “No penso que hi hagi cap problema en aquest aspecte. On les coses es complicaran serà després de les parades en el pit-lane. Aquesta vegada tindré un handicap bastant carregat i això m’obligarà a estar més temps parada que alguns dels meus rivals. En la tornada a la pista tocarà remuntar i aquesta maniobra en el Jarama sempre és complicada”.

Així doncs, el circuit a Sant Sebastián de los Reyes (Madrid), dictarà sentència definitiva en la present edició del CER. Amàlia Vinyes, per una vegada, se centrarà en el resultat de la carrera per intentar acabar aquest certamen en el podi.

Text i foto: FotoEsport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada