amalia-vinyesAmàlia Vinyes, al costat del seu germà Joan al volant del Seat León preparat per Baporo Motorsport, disputarà l’últim meeting de la temporada de la Copa d’Espanya de Resistència (CER), a les instal·lacions del circuit Motorland d’Alcanyís. L’objectiu serà consolidar el seu avantatge en la classificació provisional tant de la Classe 1 (Cl1) com de la Divisió 2 (D2). El treball realitzat durant tota la temporada ha estat excel·lent i ara n’hi ha prou amb fer valer l’avantatge aconseguit en els cinc meeting anteriors del CER 2013.

Malgrat tot, Amàlia no dubta a comentar que: “És cert que en aquests moments les classificacions ens afavoreixen, però no cal pensar que tot està fet. Les carreres cal disputar-les i fins que les diferències siguin inassolibles per als nostres rivals no podem dir que el títol està guanyat. Per aquest motiu crec que el millor és plantejar la cita d’Alcanyís com de costum, o sigui intentar estar entre els millors en els cronometrats i plantejar les carreres en funció de la posició de sortida i del handicap. Una vegada el semàfor es posi verd veurem que passa i si és necessari improvisar”. Els germans Vinyes no és la primera vegada que s’enfronten a una situació semblant, així ho recordava Joan: “En les dues ocasions anteriors en què Amàlia va lluitar pel títol del CER, les coses estaven molt més igualades. De tota manera coincideixo amb la seva opinió que, no cal confiar-se i tenim que estar concentrats fins al final. Les carreres són llargues i durant el desenllaç es poden plantejar situacions imprevistes”.

Una de les novetats del meeting final del CER serà que els vehicles de les classes 1 i 2, és a dir totes les categoria del campionat de resistència es trobaran junts en la pista, tant en entrenaments com a les carreres.

Quant als horaris no hi haurà canvis, durant el dissabte prendran forma les graelles de sortida de les dues carreres en funció dels cronos marcats per cada pilot en els entrenaments oficials.

Les carreres que definiran de manera inapel·lable les classificacions de les diferents categories es disputaran el diumenge (dia 3) a partir de les 9h10 la primera i a les 14h05 s’iniciarà la que tancarà el CER 2013.

(Text i foto: Fotoesport)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada