Amàlia Vinyes disputarà en solitari les 2 hores del circuit de Navarra

El cap de setmana vinent (dies 21 i 22 de maig) el circuit de Los Arcos (Navarra) acollirà la segona cita de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència. Amàlia pilotarà el Seat León amb el dorsal 13, preparat per Baporo Motorsport, amb l’objectiu mantenir-se en el podi i seguir amb les possibilitats intactes de disputar un títol que ja ha conquistat en tres ocasions.

La pilot andorrana coneix bé la pista navarresa, tot i que haurà de superar en els primers compassos del meeting la seva llarga absència sense competir en aquest escenari, aquestes eren les seves paraules sobre aquest tema: “Més d’un any sense córrer a Navarra segurament es notarà al principi. Haurem d’aprofitar els entrenaments lliures per agafar el feeling a la pista i recuperar les bones sensacions que de manera habitual m’han acompanyat en aquest circuit”.

La jornada del diumenge (dia 22) serà particularment dura, en menys de 6 hores es jugarà les seves opcions en aquesta segona cita del CER 2016: “No hi ha dubte que serà una jornada densa que començarem amb la disputa dels entrenaments cronometrats (dues mànigues) que com sempre defineixen la graella de sortida d’una carrera que tornarà a ser de 2 hores. Em trobo bé físicament, estic convençuda que, a pesar que serà dur, no hi haurà problema per mantenir el ritme apropiat durant tota la cursa”.

Així doncs, Amàlia iniciarà la seva participació a Los Arcos la jornada del dissabte (dia 21) amb la disputa de dues mànigues de 50’ d’entrenaments lliures (12,30 h i 16.20 h).

Com bé comentava, la jornada del diumenge (dia 22) iniciarà la seva lluita contra el crono. Disputarà dues mànigues de 25’, la mitjana de tots dos registres serà la que li donarà la seva posició en la graella de sortida.

A partir de les 13.00 h de la mateixa jornada es correrà la prova, programada a 2 hores i 1 volta, vàlida pel CER 2016.

Classificació provisional del CER 2016 – Classe 1

1.- J.Font – F.Salom, 52 punts, 2.-A.Vinyes – J.Vinyes, 48 p., 3.-V.Colome – O.Tancogne, 46,8 p., 4.-O.Arruabarrena – O.Fernandez – I.Vigiola, 44 p., 5.-V.Vallés – M.Socías, 44,2 p.

Text i foto: Fotoesport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.