Amàlia Vinyes arriba a València líder de la Classe 1 i la categoria TCR del Campionat de Resistència

Aquest cap de setmana es disputa al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana la tercera cita de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència. Després de la celebració de les primeres carreres a Navarra i Alcanyís, Amàlia Vinyes arriba al traçat valencià com a líder de la Classe 1 i també encapçala la classificació reservada als vehicles de categoria TCR.

A València, per tant, la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto i Rebeld haurà de donar el màxim, perquè es tracta de la tercera de les cinc proves de la temporada. València és un circuit en el qual Amàlia ha rodat en moltes ocasions, però l’enorme competitivitat del certamen converteixen cada carrera en un autèntic desafiament, més encara quan tots els pilots comencen a prendre posicions de cara al campionat.

En paraules d’Amàlia, “la bona feina que hem fet en l’arrencada de la temporada ens permet arribar a València com a líders, però això no garanteix res. Aquesta és la tercera prova de la temporada i és el moment de mantenir al màxim la concentració perquè puguem trepitjar el podi i, d’aquesta manera, arribar amb opcions reals d’aconseguir el campionat a les dues proves finals, que tindran lloc després de l’estiu “.

Com és habitual, Amàlia pilotarà aquest cap de setmana el Cupra TCR de l’equip Baporo Motorsport, on haurà de competir contra més de 30 vehicles dins de la Classe 1, dels quals 14 seran a la categoria TCR. Les altes temperatures seran un element a tenir en compte, ja que s’espera que el termòmetre frec dels 30 graus durant el cap de setmana.