Amàlia Vinyes arriba a la cita final de l’CER, a Barcelona, amb opcions de títol

Aquest cap de setmana es disputa al Circuit de Barcelona-Catalunya l’última cita de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència, dins el qual s’engloba el TCR-CER Spain. La pilot andorrana Amàlia Vinyes arriba a Barcelona amb opcions de títol tant en el TCR-CER com en la Classe 1 de l’campionat, tot i que els seus rivals li posaran les coses molt complicades en una cursa final que serà molt emocionant.

En concret, la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto i Rebeld és, a falta de disputar la cita de Barcelona, cinquena en la classificació de la Classe 1 i quarta en el TCR-CER. Després d’haver-se pujat en dues ocasions al capdamunt de l’podi al llarg de la temporada (en les carreres de Navarra i Alcanyís), Vinyes és sens dubte una de les màximes favorites a l’títol, tot i que en la cursa de Madrid, disputada a l’octubre, va patir dues punxades que li van impedir sumar més punts.

La prova de Barcelona es disputa a una sola cursa de dues hores, un fet que per l’andorrana suposa “una dificultat afegida a un certamen que ja de per si és molt complicat. Per descomptat, caldrà estar molt atents a la sortida, un dels moments crítics, per prendre una bona posició i lluitar durant les dues hores de cursa, cuidant molt els pneumàtics i buscant sempre estar en posicions de cap. Serà complicat aconseguir els títols en joc, però tant jo com el meu equip, Baporo Mototsport, arribem amb la il·lusió al màxim “.

La cursa de Barcelona comptarà amb més de 50 vehicles en pista, en la cita que posa el punt i final a la temporada 2019 del Campionat d’Espanya de Resistència.