Amalia Vinyes, al TCR Spain amb el seu Audi RS3 LMS

La pilot andorrana, Amalia Vinyes (Elías Domingo)
La pilot andorrana, Amalia Vinyes (Elías Domingo)

La pilot andorrana, Amalia Vinyes, disputarà al Circuit d’Estoril la segona carrera de l’any, després d’haver-se estrenat a Navarra, al CER, a principis d’abril. Per això, disposarà del seu Audi RS3 LMS amb el suport tècnic de Baporo Motorsport. En aquella ocasió, Amalia va aconseguir dues poles i dues victòries al traçat navarrès, confirmant la seva bona adaptació a un Audi RS3 LMS que, malgrat tot, encara està en fase d’evolució i proves.

A Estoril, el TCR Spain disputarà la segona cursa de la temporada després d’haver-se estrenat precisament a Navarra a finals de juny. A Portugal, l’objectiu d’Amalia no és altre que acumular els màxims quilòmetres possibles amb el seu RS3 LMS, un vehicle de 340 cavalls de potència que en la seva estrena a les mans ja va demostrar la seva competitivitat. Les lliçons apreses en aquella carrera i el treball de Baporo Motorsport aquests mesos hauran de garantir a l’andorrana bones prestacions en un traçat tan complicat com el portuguès.

En paraules d’Amalia Vinyes, “competir en un traçat tan mític com el d’Estoril sempre és una bona notícia, però, fer-ho a més amb un cotxe com l’Audi RS3 LMS és doblement emocionant. L’arrencada de temporada a Navarra va ser fantàstica i espero repetir bones sensacions aquí també.

Un total de 14 pilots estaran presents en aquesta segona cita del TCR Spain a Estoril, que disputarà el dissabte 30 de setembre els entrenaments i el diumenge 1 d’octubre les dues curses.Més informació a la web de la prova.

TOTES LES NOTÍCIES