Alvarez destaca les millores impulsades al Cedre per garantir una atenció de qualitat

El  Centre Sociosanitari el Cedre ha celebrat, aquest divendres, el Dia de Meritxell, participant en una missa al Santuari de Meritxell, i amb el tradicional acte posterior al Cedre, que ha comptat amb l’assistència dels ministres de Salut, Carles Alvarez, i d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i amb els secretaris d’Estat de Salut, Joan León, i d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll.

El ministre de Salut, Carles Alvarez, ha adreçat unes paraules als residents del Cedre i també a l’equip de treballadors, amb les quals ha volgut agrair la invitació a l’acte i mostrar l’admiració del Govern pel treball que fa el personal del centre dia a dia.

En el seu discurs, Alvarez també ha volgut destacar les millores impulsades darrerament per garantir una atenció de qualitat a la gent gran al Cedre. Així, ha indicat que en el darrer any s’ha prioritzat l’atenció centrada en la persona, s’han fet reunions individualitzades per ajustar els tractaments de cada pacient i també s’han instaurat millores en els tractaments farmacològics que reben. A més, s’han augmentat les hores d’atenció del metge i s’augmentaran les del neuropsicòleg, i s’han aplicat, de forma pactada, nous horaris dels professionals que permeten una millor atenció. Alhora, s’està potenciant la formació continuada del personal perquè els residents puguin rebre la millor atenció.

Pel que fa al centre, a més, s’han arreglat les sales d’espera i s’ha habilitat un espai diferenciat a la cuina per poder preparar els aliments de les persones amb al•lèrgies. Finalment, Alvarez ha destacat el fet que s’hagi reactivat la junta de residents i familiars com a espai per comentar punts de millora.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.