vallsTan sols cinc dies més tard d’iniciar el projecte de micromecenatge per finançar la publicació de les seves memòries com a activista polític català, Àlvar Valls ha aconseguit recollir els 3.000 euros necessaris gràcies a l’aportació de 80 mecenes. Segons ha informat Valls, el llibre titulat Al cap dels anys. Militància, presó i exili (1970-1998) será publicat per Edicions del 1979 i estarà a les llibreries abans de Sant Jordi.

El llibre de memòries de militància d’Àlvar Valls, Al cap dels anys. Militància, presó i exili (1970-1998) es publicarà a primers d’abril després que l’autor hagi aconseguit acomplir amb èxit el projecte de micromecenatge que havia començat el 27 de gener. Cinc dies més tard, Valls ha assolit els 3.000 euros necessaris per fer realitat el seu projecte, el que suposa un rècord en aquest tipus d’iniciatives, segons indica l’autor.

L’editorial especialitzada en treballs de memòria històrica del moviment popular d’alliberament nacional català Edicions del 1979 serà l’encarregada de publicar el llibre que es preveu que estigui a les llibreries abans de Sant Jordi.

El projecte de micromecenatge continuarà obert fins al dia 9 de març a la pàgina web de Tot suma, i malgrat que s’ha assolit l’objectiu per a l’edició es fa una crida perquè s’hi continuïn fent aportacions; d’una banda, per poder editar més exemplars del llibre i que estigui present a més llibreries dels Països Catalans i, de l’altra, per donar suport a Edicions del 1979 per a la publicació de nous llibres de memòria històrica, segons ha comunicat Valls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada