Quaranta-cinc joves d’onze països i sis universitats, en el marc del IV Workshop en Infraestructures aeroportuàries i Gestió ambiental del paisatge de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), analitzen durant aquesta setmana les possibilitats de futur de l’aeroport Pirineus-La Seu d’Urgell.

Els estudiants elaboraran projectes que busquin potencialitats de l’equipament i facin evident la relació entre l’aeròdrom i el context paisatgístic del territori. L’activitat, que va començar dilluns i finalitzarà divendres, té lloc físicament al mateix aeròdrom.

El punt de partida dels treballs que es realitzaran és la consideració que les infraestructures aeroportuàries no són peces aïllades al territori, sinó “elements definidors d’un context ambiental i paisatgístic ampli”. Les conclusions del màster seran lliurades a les diferents administracions.

L’alcalde la Seu d’Urgell, Albert Batalla, destaca que la presència dels estudiants suposarà l’oportunitat de “replantejar la infraestructura i buscar-ne potencialitats”. En aquest sentit, Batalla ha destacat que aquesta acció s’ha dut a terme a d’altres aeroports amb molt bons resultats.

Foto: Albert Batalla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada