L’escola Líquid Dansa, ubicada al centre comercial illa Carlemany, ha efectuat un intercanvi cultural amb la prestigiosa Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus. Concretament, els actes han consistit en uns tallers amb la Jove Companyia de Dansa, formada pels alumnes més avantatjats del centre, i el resultat dels quals es podrà veure aquest dissabte en una mostra que tindrà lloc a la planta baixa del centre comercial.

Els alumnes de Líquid Dansa, a demanda de l’escola de dansa del Centre de Lectura de Reus, han realitzat un intercanvi cultural entre els dos centres, que comparteixen metodologia de treball i especialitats de ball. La primera trobada va tenir lloc a la ciutat tarragonina, i aquest dissabte 6 d’abril es continuarà treballant a Andorra. A les 12 del migdia es podrà veure una mostra de la feina dels alumnes, que ha estat centrada en la dansa contemporània. Concretament, s’ha treballat amb una peça de tela de grans dimensions i amb les seves possibilitats, en la recerca de moviments i sensacions. El resultat d’aquesta exploració, que interpretaran un total de 18 alumnes de les dues escoles, serà un espectacle molt visual i imaginatiu.

L’actuació serà a la planta baixa del centre comercial illa Carlemany el proper dissabte 6 d’abril a les 12h.

Sobre l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus:

L’Escola de Dansa va ser fundada al 1948 per Misericòrdia Besora, i actualment la direcció està a càrrec de M. Teresa Aguadé i la sots-direcció de Juny Cases i d’un equip de professors que garanteixen un ensenyament artístic de qualitat (Gemma Creus, Carmen Fernández, Assumpció Gómez, Betlem Llop, Montse Queralt, Àngels Rivero, Lourdes Gómez i Betlem Prieto).

Escola autoritzada pel Departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Es preparen alumnes pel nivell elemental de dansa en diferents matèries, també per a proves a l’Institut del Teatre de Barcelona.

L’any 2000 es va crear la Jove Companyia de Dansa del Centre de Lectura de Reus, amb alumnes més avantatjats de l’Escola en clàssic i contemporani. A més de la tasca pedagògica, l’Escola organitza diferents activitats docents, així com cursets, seminaris i sortides per a espectacles de dansa, entre altres accions.

Foto: actuació de Nadal de l’Esola Liquid Dansa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada