Alumnes de l’Escola Espanyola visiten el Comú de la capital

Aquest matí una dotzena d’alumnes de cinquè curs de l’Escola Espanyola d’Andorra la Vella, acompanyats de dues mestres, han visitat Casa Comuna.

Els cònsols de la parròquia els han rebut a la Sala del Consell de Comú i després de donar-los la benvinguda la cònsol maajor els ha fet una àmplia exposició de les característiques dels principals departaments i àrees de la corporació, de les infraestructures comunals del territori, així com una descripció de l’organització interna del Comú i dels processos que se segueix en la presa de decisions.

Seguidament, el cònsol menor ha intervingut per explicar al grup d’alumnes els continguts principals de la conselleria de Promoció Econòmica que li ha estat delegada i les seves responsabilitats en matèria de Turisme i de promoció, i dels seus contactes permanents amb les associacions de comerciants.

La cònsol major ha donat la paraula a tots els joves que desitjaven plantejar preguntes a les dues autoritats, en llarg i intens torn d’intervencions. Abans d’iniciar la visita per totes les dependències de Casa Comuna, els infants han estat obsequiats amb un pin de l’antic escut del Comú d’Andorra la Vella.

En finalitzar la visita, els cònsols han acompanyat els visitants fins a la planta baixa, on han coincidit amb el conseller de Serveis Públics i Urbanisme qui ha departit amb els joves en un ambient de molta cordialitat.

(Foto: AFC)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *