Alumnes de l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella assisteixen a una masterclass de Luca Masala

masterclass

Durant el passat cap de setmana, el dissabte 15 i el diumenge 16 de novembre, a l’Institut del Teatre de Barcelona hi va tenir lloc una Masterclass Audició de ballet impartida per Luca Masala, director de l’Academie de danse princesse Grace, de Mònaco, a la qual hi va assistir un grup de cinc joves andorrans, alumnes que s’estan formant a l’Aula de Teatre i Dansa d’Andorra la Vella. Hi van participar Lucia Sanzo, Blanca Riba, Alba Bardina, Patrícia Alcalà i Andreu Sergeat, acompanyats de la seva professora Xus Soto.

Els cinc joves ballarins es van sentir motivats per l’experiència i van qualificar-la de “fantàstica”, tot remarcant el fet molt positiu d’haver compartit la classe amb un grup de 80 estudiants, de diverses procedències i de rebre correccions i formació personalitzada d’un gran professional, disciplinat i molt humà a la vegada, com és Luca Masala. Tots ells han manifestat el seu desig i la voluntat de repetir una experiència semblant. 

 En acabar la classe magistral, la professora Xus Soto, va tenir l’oportunitat de conversar amb el Luca Masala, qui  va fer una valoració positiva del nivell dels alumnes de dansa andorrans, tot destacant que “la seva tècnica es bàsica però molt neta i això és bo”, sobretot tenint en compte que tan sols fan tres hores setmanals de classe.