Alumnes de La Salle col·laboren amb els mecànics de les G-Series de conducció sobre gel

El Col·legi La Salle de la Seu ha signat un conveni amb l’Automòbil Club d’Andorra perquè els alumnes del Cicle Formatiu d’Electromecànica de Vehicles puguin anar a fer suport tècnic o pràctic als mecànics professionals de les G-Series BPA.

Aquesta competició consisteix en una sèrie de curses que organitza l’Automòbil Club d’Andorra al circuit de gel del Pas de la Casa a 2.400m. d’altitud. Les curses compten amb diverses particularitats: pista de gel, condicions variables i baixes temperatures. Cada cotxe pot ser compartit por dos pilots amb un únic dorsal, hi ha una categoria de joves pilots i hi prenen part ocasionalment pilots famosos.

El 16 de novembre passat, els alumnes de mecànica van rebre una engrescadora visita a l’escola dels organitzadors de les GSeries BPA, la qual cosa ha significat que tots els alumnes de 2n curs han decidit participar-hi.

En les curses que s’han celebrat fins ara s’ha comptat amb l’assistència de pilots com el campió del Món de Moto 2, Marc Màrquez, que va provar un VW Golf MK1, i els triatletes Ivan Raña i Virginia Berasategui. Les G-Series finalitzaran el 23 de febrer i els alumnes hi van en grups de 4 o 5.

TOTES LES NOTÍCIES