El Col·legi La Salle de la Seu ha signat un conveni amb l’Automòbil Club d’Andorra perquè els alumnes del Cicle Formatiu d’Electromecànica de Vehicles puguin anar a fer suport tècnic o pràctic als mecànics professionals de les G-Series BPA.

Aquesta competició consisteix en una sèrie de curses que organitza l’Automòbil Club d’Andorra al circuit de gel del Pas de la Casa a 2.400m. d’altitud. Les curses compten amb diverses particularitats: pista de gel, condicions variables i baixes temperatures. Cada cotxe pot ser compartit por dos pilots amb un únic dorsal, hi ha una categoria de joves pilots i hi prenen part ocasionalment pilots famosos.

El 16 de novembre passat, els alumnes de mecànica van rebre una engrescadora visita a l’escola dels organitzadors de les GSeries BPA, la qual cosa ha significat que tots els alumnes de 2n curs han decidit participar-hi.

En les curses que s’han celebrat fins ara s’ha comptat amb l’assistència de pilots com el campió del Món de Moto 2, Marc Màrquez, que va provar un VW Golf MK1, i els triatletes Ivan Raña i Virginia Berasategui. Les G-Series finalitzaran el 23 de febrer i els alumnes hi van en grups de 4 o 5.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada