ceaEl president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir, ha exposat aquest dimecres davant l’assemblea de l’entitat que el 2014 podria ser el seu darrer any al càrrec. Altimir ha recordat que el 2015 s’han de celebrar eleccions i que ‘amb tota probabilitat’ no tornarà a presentar candidatura. L’actual president ha considerat que els nou anys que farà que ocupa la presidència són ‘suficients’ per donar pas a una altra persona amb ‘noves idees’. El principal objectiu per al 2014 és fer l’entitat ‘més gran’, donar-se a conèixer i créixer en nombre d’afiliats, ha exposat Altimir.

L’assemblea ordinària de la CEA d’aquest dimecres ha servit per modificar els estatuts en alguns aspectes de funcionament, per fer balanç de les incorporacions amb 28 empreses noves i per aprovar el pressupost per al 2014, que no arriba als 150.000 euros.

A més, l’actual president, Xavier Altimir, ha informat els socis que al gener del 2015 cal celebrar eleccions i que ‘amb tota probabilitat’ no tornarà a presentar candidatura. Per aquest motiu, ha instat als membres de la CEA a començar a plantejar possibles candidats per ocupar el càrrec i per donar continuïtat a l’entitat que, ha considerat, ha adquirit ‘molta visibilitat’.

A finals del 2014 farà nou anys que Altimir ocupa la presidència i després de dos mandats seguits considera que és el moment de donar pas a altres persones amb ‘noves idees’ i ‘més fresques’. A més, ha apuntat que eternitzar-se en el càrrec no és bo ni per a la persona que l’ocupa ni per a la institució.

L’objectiu d’aquest darrer any, segons el president de la CEA, és ‘fer més gran’ l’entitat i créixer en nombre de socis. Això passa per donar-se a conèixer i exposar el pes de la confederació com a entitat de consulta del Govern i pel seu pes dins l’economia andorrana amb més de 600 empreses afiliades, ha manifestat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada