Més d’una trentena de joves han participat en la sisena assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, al vestíbul del Consell General. Durant l’assemblea s’han presentat 15 propostes vinculades a la cultura, la sostenibilitat, la violència de gènere o la representació internacional.

El Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra ha celebrat la seva sisena assemblea aquest dissabte a la tarda amb la presència de més d’una trentena de joves, una de les participacions més altes de les darreres assemblees, que ha permès no haver d’emprar el vot delegat per arribar al quòrum. En aquest sentit, s’han presentat un total de 15 propostes relacionades amb el cinema, el rap, els esports, la violència de gènere o la sostenibilitat. A més, també s’han presentat la comissió internacional, la de cultura, la de comunicació i la de gènere.

A diferència d’altres vegades, l’assemblea no ha requerit el vot delegat d’aquells que no han pogut assistir per tal de validar l’acte, atès que la xifra de joves presencials ha estat prou nombrosa. En aquest sentit, des del FNJA tenen molt clar quin és l’objectiu de cara a propers projectes de l’entitat.

D’altra banda, també s’ha aprovat l’avantprojecte dels pressupostos del 2018 i s’han detallat els motius de la recissió de contracte de l’administrativa del FNJA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada