Als nadius de verge potser us toca viatjar del 9 al 15 de setembre

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Mart, que transita pel signe de Verge, activa el teu sector laboral i de la salut. Dies de gestions i possibles visites per millorar les condicions en un sentit i altre.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Amb diversos planetes transitant per Casa III, l’activitat se centra en tràmits, converses, desplaçaments i estudis. Dies d’anar amunt i avall i de manteniment de la salut.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Amb un bon pes de planetes transitant per la Casa XII, pots viure un moment de processos interns, de replantejar-te moltes coses. Valores les teves prioritats a la vida.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Interessants converses amb persones que són lluny de tu. A més, podria sorgir una forta atracció amb algú en la distància. Poses la mirada en objectius més espirituals.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

El sector afectiu es veu activat per la presència de diversos planetes. Tant si es tracta d’amor de parella com dels fills, et sents amb ganes de compartir el millor de tu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Felicitats! Els nadius de Verge feu anys en aquest període. Es renova la vostra energia i amb ella, la il·lusió vers nous projectes laborals. Potser toca viatjar per feina.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Les teves preocupacions poden centrar-se ara en l’economia. Potser t’anirà bé implementar un pla d’estalvi, per tal de poder fer front a una sèrie d’obligacions futures.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La màxima atenció en aquest moment, està posada en qüestions materials. Urà, el regent d’Aquari, amb aspecte a planetes a Verge, inclina a preservar i a modificar hàbits.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El sector domèstic i familiar presenta més activitat del normal. Potser valores un trasllat o una renovació de la decoració. Interessants converses al voltant de la taula.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si et deuen diners, ja no esperes més i fas els tràmits per reclamar-ho. Tensió a l’àmbit afectiu, on pots patir una decepció si no has triat correctament. De tot s’aprèn.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tensió de Júpiter amb planetes a Verge i Peixos, que cau als sectors professional i domèstic, i et fa moure fitxa. Potser hauràs de prendre una decisió que no és senzilla.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Els bons aspectes en signes de Terra, et poden portar una etapa de millor estabilitat en la parella i a establir projectes de cara al futur per millorar la teva economia.

TOTES LES NOTÍCIES