Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Parlareu d’una manera molt controlada i serena, seran uns dies bons per poder solucionar temes delicats i que requereixen estar centrats i ser concrets i directes. Fins i tot en relació de parella, si és el cas, s’arribarà prendre decisions importants, però no patiu que ho tindreu tot controlat. Amb els amics us ho passareu molt bé.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Us atabalarà la vostra economia, tema important per tirar endavant, de totes maneres teniu la solució davant del nas i no la voleu veure. Estaria bé que obríssiu els ulls i paréssiu atenció per trobar la sortida de manera més fàcil. Necessitareu canviar de vestir i posar-vos mes a to amb les vostres sensacions, se us posarà molt bé.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Haureu de tenir en compte que podeu confondre una amistat per alguna cosa mes, al llarg d’aquests dies us sentireu atrets per algú del vostre entorn d’amistat en qui hi veieu alguna cosa més i tot pot anar lligat a una confusió, mireu d’estar ben segurs abans de tirar la canya, que no quedeu fotuts. La sort és saber trampejar bé.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

La dansa us cridarà l’atenció i us farà sentir força bé, si podeu, practiqueu encara que sigui a casa, només cal deixar-se endur per la música i que el cos s’alliberi de les tensions que pugui tenir. Ens costa deixar fluir però és el que realment ens ajuda a estar millor i més tranquils. Per cert si podeu viatjar, us aniria molt bé.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Teniu influències força dures que us portaran de sentir-vos empresonats en situacions no massa agradables, és el moment de fer canvis per millorar i per buscar camins nous. Aneu amb cura en el camp de la parella que és on les coses poden repercutir d’una manera més significativa i si es fan les coses massa ràpid, serà problemàtic.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

En el camp dels amics hi haurà molt bons moments en els quals us sentireu molt ben acompanyats i recolzats. Tenir-los presents és bo per estar més al cas de que us estimen. De totes maneres el tema que haureu de vigilar més serà el dels diners perquè comprareu coses més per caprici que per necessitat i us farà trontollar l’economia.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No podeu pensar en fer les coses de cara al que volen els demés, heu de fer les coses de manera que no sortiu perjudicats, ja que si no aneu amb compte us podeu veure embolicats en problemes bàsicament econòmics i la veritat és que no us cal. Els diners costen de guanyar i s’ha de rumiar una mica bé abans de fer passos en fals.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les converses amb la vostra parella, si en teniu és clar, seran força interessants i bones per poder millorar la vostra situació en aquest aspecte, us cal estar atents i no fugir d’estudi. És bo encarar-se als conflictes i poder-los arreglar. També tindreu bons moments en el camp de les amistats, on trobareu refugi i bona protecció.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La figura del pare estarà molt present en tot el que feu i la seva manera de pensar us ajudarà a veure les coses més clares. Valoreu la seva manera de fer i de ser per agafar camins que potser no us donaven confiança. També cal que accepteu l’entrada de noves amistats que seran més grans d’edat i que us donaran la clau per tot.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No tindreu gaire seny però us ho passareu molt bé, fareu coses sense pensar i això us portarà algun maldecap o a posar-vos on no toca, però la qüestió és que us ho passareu molt bé i riureu molt. Ara bé, dintre del no tenir seny estaria bé anar en compte en situacions de perill que acabareu una mica perjudicats, fer-se mal no cal.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Podríeu escriure poemes o compondre cançons perquè ho lligareu tot amb harmonia i us serà fàcil fer que tot soni bé i es posi bé. Ja ho podeu aprofitar si mes no per crear alguna cosa amb un toc de romanticisme. Són d’aquells dies que tot semblarà de color rosa, sabreu harmonitzar-ho tot donant bon rotllo i molta tranquil·litat.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Us sentireu incòmodes amb algunes persones i en algun cas sense sentit. De vegades no calen motius concrets, només són sensacions. Intenteu no agafar-vos les coses a la valenta i trèieu ferro al que no us agradi per estar més tranquils. Us aniria bé llegir i estudiar per ocupar la ment en coses més productives i bones per tothom.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada