Als Balança us pot anar bé viatjar del 20 al 26 de maig

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estareu molt suaus i encara que us vulguin fer enfadar no ho aconseguiran perquè li veureu el costat positiu a tot. Heu de mantenir aquesta postura tant temps com sigui possible. Us sentireu molt bé a casa i tindreu bons moments amb la figura del pare, ja bé sigui parlant amb ell o pensant en ell, si és que no el tenim a prop.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Hi ha moltes probabilitats de que us vulgueu fer un canvi d’imatge, la veritat és que no us aniria pas malament, tampoc cal fer animalada però una mica de renovació sempre va bé. Per altra banda us podeu trobar que la comunicació amb els amics no acaba de ser massa fluida i se us fa pesada, intenteu no fer-ne massa cas i concreteu.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En el camp de la feina tindreu facilitat de que tot surti bé i que pugueu sentir-vos realitzats i segurs, de totes maneres no caigueu en l’equivocació de creure que l’amistat mou les coses de feina. La feina és la feina i les amistats és una cosa a part, poden estar a la feina però és millor no barrejar. Cuideu-vos del vostre cos.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tindreu facilitats en el camp de la parella, sobretot per poder manar vosaltres i fer les coses a la vostra manera. Tot i així no us passeu que no cal, ni fa falta abusar dels moments. La complicitat amb la família us pot ser bona per agafar més estabilitat en l’economia, us poden donar idees i consells perquè tot us vagi millor.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

La capacitat de seduir a qui vulgueu serà gran i no us costarà gens trobar maneres d’aconseguir el que us proposeu. És bo aprofitar aquesta condició per encarrilar projectes de la feina i del vostre camí. També cal que sigueu previsors en el camp dels diners que és on podeu tenir algun mal moment, ja que en marxen més del compte.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Posareu seny i assegurareu tot el que teniu entre mans, necessiteu sentir-vos tranquils i això us comporta que poseu ordre a les coses. Sempre és bo sentir que ho tens tot lligat i controlat. També teniu molt marcada la bona comunicació amb els fills, si en teniu, és clar. Si podeu deixar que s’expressin us anirà molt bé a tots.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Us pot anar molt bé viatjar o si mes no fer un canvi d’aires. Us fa falta una mirada diferent al vostre món per poder veure que hi ha maneres de fer-ho més fàcil i productiu tot plegat. Aneu amb compte amb les persones que us envolten, n’hi ha alguna que té ganes de tocar-vos la moral i us pot posar en algun embolic estigueu alerta.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Aquella expressió de caga dubtes se us escau aquests dies, ja que prendre decisions se us pot fer complicat i costós. De vegades és millor demanar opinions alienes per acabar d’estar segur de què és el que volem. És fàcil quedar col·lapsat quan hi ha massa coses que ens atabalen i només les podem anar resistint perquè no tenen camí.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

En el que heu d’estar atents és en la conducció en estais propers o trajectes curts. La confiança us farà tenir alguna errada o ensopegada, cal que estigueu concentrats amb les vostres accions, serà millor i més productiu. Aneu amb compte amb qui parleu i què digueu per evitar malentesos o moments de malestar per tonteries absurdes.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estareu molt riallers i amb ganes de festa, serà un plaer tenir-vos al costat i riure amb vosaltres. En el camp laboral tindreu bones idees i us sentireu ben recolzats per poder fer el que us sembli. Tot això és molt bo per vosaltres i cal que hi poseu energia perquè en mig del que teniu us entrarà una mandra que heu de controlar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Heu d’estar al cas dels capritxos que tingueu perquè se us escaparan els diners de mala manera i això pot ser un problema. La sort és que trobareu solucions fàcils per tot i gairebé no us afectarà la vostra economia de base, tot i així estigueu al cas i no feu inversions arriscades amb coses que no us convenen, penseu en el demà.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Us sentireu com a peix a l’aigua, tot us sortirà de manera fàcil i fluirà sense cap esforç de cap mena. Cal gaudir d’aquesta situació i agrair que la teniu perquè són coses que no passen gaire sovint. En relació a persones grans del vostre entorn haureu d’ajudar a algú a solucionar algun tema de papers que se’ls hi fa complicat.