Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Darrere dels altres us quedareu sense poder fer el que necessiteu, haureu de ser més directes i mirar per vosaltres, així serà tot més fàcil i almenys solucionareu les vostres coses. Podeu escoltar als demés però mirant el vostre criteri, si ho feu així fins i tot podeu recollir més diners al cap del mes. Heu de ser prudents.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tot i que estareu molt animats i divertits, tindreu un punt de responsabilitat bastant gran i no us costarà gens trobar bons camins ni bones maneres d’encarrilar les vostres idees. Són dies de prendre decisions per fer bons canvis. Només haureu d’estar alerta amb els amics, n’hi haurà algun que us portarà massa capa el seu terreny.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Sabreu dissimular molt bé en casos compromesos. Tindreu molta calma i serenor per saber estar i això us pot servir d’avantatge especialment en temes de feina i també d’estudis. També tindreu uns dies tranquils en tema de parella, no hi hauran moviments complicats i us serà fàcil saber encarar els problemes capa una solució fàcil.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

La importància dels germans o amics especials, serà destacada. Cal que estigueu pendents i que hi tingueu contacte perquè tot vagi millor. De totes maneres no us encaparreu per res, ja que us cal molta tranquil·litat i és bo que no deixeu de fer res del que us cal. Ho tindreu molt bé per lligar i tenir alguna aventura interessant.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Aneu amb compte amb les distraccions en els desplaçaments, ja bé siguin a peu, amb cotxe o amb patinet. La vostra tendència a no mirar el que feu us pot donar algun ensurt. Seria bo que paréssiu atenció i poséssiu consciència en els passos que doneu, sobretot si voleu viatjar. En tema de parella estareu una mica esverats, millor freneu.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Son dies bons per lligar temes de feina i de diners. Sembla que tot se us posa a mida i us dona la facilitat de poder sortir guanyant en el tema. Si podeu estar atents podreu treure un bon benefici del moment. Podeu tenir una preocupació afegida en relació amb la mare, no us atabaleu perquè no podeu fer-hi res i tot vol el seu temps.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Se us arreglaran coses relacionades amb la casa o niu familiar, això us pot donar felicitat, aprofiteu el fet i no perdeu temps. Cada vegada us sentireu millor i us serà més fàcil veure clar el que voleu i cap a on voleu anar i això és molt bo. De cara a les amistats heu d’anar triant qui us va millor al costat o qui us aporta.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Podeu acabar amb alguna bona amistat per culpa del vostre mal geni, heu de mirar de relaxar-vos una mica per no deixar sortir aquells moments de ràbia acumulada que de vegades us surt disparada. És bo saber parar els impulsos abans de que us puguin portar algun maldecap important. La sort és que no deixareu que s’allargui gaire.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Cal que aquests dies estigueu pendents de la relació amb els vostres veïns, encara que no hi tingueu massa tracte és possible que hagueu de parlar-hi o arribar-hi a algun acord. Estaria bé ser tolerants i deixar que tot es faci d’una manera fàcil. També se us marca bons moments en tema de parella, aquests poden ser molt bons.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estareu ben entretinguts per la quantitat de moviment que tindreu en tots els camps, mireu de descansar tot el que pugeu perquè seran dies molt remoguts i estressants. De totes maneres a part dels nervis també us aportaran coses bones, només les heu d’anar pescant al vol. Hi ha la possibilitat d’una compra o venda de casa o pis.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Teniu marcats cops de sort i facilitats en tema de diners, si és així millor per vosaltres. De totes maneres encara que us digui això no deixeu de fer res del que toqui, que podeu quedar fumuts, la sort és capritxosa. Per altra banda heu de fer cas de les persones que teniu a prop i que sabeu que us estimen, us poden orientar bé.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Us posareu molt nerviosos amb moltes coses i us sentireu una mica pressionats a fer coses que no us vénen de gust. Estaria bé que us ho agaféssiu amb calma i respiréssiu els temes abans de posar-vos dels nervis. És millor pensar tranquil·lament i després actuar. En temes d’estudis us pressionaran més del compte, tingueu paciència.