miquel alis 1

Miquel Alís, excònsol major d’Encamp, creu que la fiscalia hauria d’actuar d’ofici pel que fa al conveni entre el comú de la parròquia i SAETDE, l’empresa que gestiona Pas de la Casa-Grau Roig. Alís, que lidera un grup de ciutadans contraris a l’acord, considera que es vulnerarà el codi de l’administració si no es fa a través d’un edicte públic i espera el posicionament dels consellers de la minoria.

Miquel Alís ha afirmat que està a l’espera que l’oposició del comú d’Encamp actuï contra l’acord amb SAETDE i ha afegit que, si no ho fan, un grup de ciutadans contraris al conveni que ell encapçala s’encarregarà de dur a terme accions en contra.

L’excònsol major considera que la fiscalia hauria d’actuar en aquest afer ja que creu que hi ha vulneracions flagrants del codi de l’administració. En la seva opinió, l’allargament del temps de la concessió a Saetde i del terreny que aquesta abasta, a més de la reducció del cànon, haurien de fer-se mitjançant un edicte públic obert a tothom.

Per la seva banda, des del comú d’Encamp es va assegurar recentment que es disposa de 3 mesos per trobar les fórmules legals i jurídiques adients per desenvolupar l’acord d’intencions que va aprovar amb el vot a favor, només, de la majoria demòcrata. La minoria va criticar la decisió ja que es lliga de mans i mànigues el comú per la responsabilitat administrativa que comporta i perquè no s’havia informat la població de la iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada