Text i foto PS

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Gerard Alís vol posar en evidència que Govern ha tramitat de forma incompleta el projecte de llei de Funció Pública. En concret, sense varis dels informes que són preceptius per poder tramitar-lo de forma correcta. Per això, ha presentat una pregunta que l’executiu haurà de respondre de forma oral al ple de control previst per al pròxim 3 de maig.

En l’escrit tramitat a Sindicatura aquesta setmana, el conseller general socialdemòcrata apunta que “el projecte de llei de funció pública va ser admès a tràmit el 19 d’abril del 2018” i que “consultat el mateix, no consta que s’hagin adjuntat tots els informes preceptius”. Per això, es pregunta a Govern si “ha entrat a tràmit el projecte de llei (…) amb els informes preceptius” i “si no és el cas, per quins motius”.

Al si del PS ha aixecat preocupació el fet de comprovar que una llei tan important com la de funció pública no arriba al Consell General amb tota la documentació preceptiva, aspecte que, cal recordar, podria arribar fins i tot a la justícia segons han anunciat els mateixos sindicats dels treballadors.

El parlamentari socialdemòcrata ha argumentat el motiu de la pregunta oral, que haurà de ser resposta en la sessió de control a l’executiu que està prevista per al pròxim 3 de maig. “Analitzada la documentació, constatem que falten alguns dels informes preceptius”, ha comentat Alís. Per això, i a la vegada “escoltant les crítiques dels sindicats” per aquesta situació, “volem que Govern ens expliqui si s’han tramès tots els informes necessaris i, si no és el cas, per quins motius alguns no han estat obtinguts i analitzar-ho”.

Text PS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada