Alís deixa SDP per anar com a independent amb els Liberals a Encamp

alis2Bona part del comitè parroquial d’Encamp de Socialdemocràcia i Progrés, amb l’excònsol major Miquel Alís, ha abandonat el partit per passar als Liberals en una candidatura territorial. Víctor Naudi considera que és una situació desagradable i que mantenen l’objectiu de presentar una llista territorial a la parròquia.

L’excònsol major d’Encamp Miquel Alís i una part important dels membres del comitè parroquial de Socialdemocràcia i Progrés abandonen el partit. Així es va decidir després d’una reunió que van mantenir ahir i en la qual van participar una desena de persones. Miquel Alís ha assegurat que la majoria dels integrants del comitè deixen Socialdemocràcia i Progrés després que el consell nacional extraordinari vetés un acord a Encamp amb els Liberals.

Alís ha informat que ara el pas següent és crear una candidatura conjunta amb els Liberals a la parròquia. Posteriorment decidiran si donen suport a algun partit polític d’abast nacional. L’excònsol ha afirmat que és precipitat parlar ara de les persones que integraran la llista i que han pres aquesta decisió perquè el sistema electoral ho dóna tot al guanyador a les parròquies.

Víctor Naudi, president de Socialdemocràcia i Progrés, ha confirmat que diversos membres del comitè d’Encamp han abandonat la formació, però ha assegurat que són una minoria, cinc, concretament. Segons Naudi, aquesta operació encapçalada per Alís és una forma de fer política de la vella escola on s’ajunten persones i les idees passen a segon terme. No és una circumstància agradable després d’haver compartit tant de temps un projecte polític. Segons ha comentat, això els perjudica a Encamp, però continuaran intentant presentar llista a la parròquia, tot i ser molt més complicat.

Eluska Galdós, la consellera de Socialdemocràcia i Progrés al comú d’Encamp, manté de moment la militància.

2 comentaris

  1. Al millor estil Alís: “primer jo, després jo i si en queda… per mi”

  2. El mes [comentari suprimit per falta de respecte] de tot encamp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *