Alimentar-se

Comencem l’any i molts són els que es plantegen una nova alimentació. Tan important és el que mengem per al nostre estat d’ànim com saber amb què alimentem la nostra ment. Físicament parlant el menjar que ingerim és molt important. Tant per la quantitat com la qualitat. Menjar correctament ens farà sentir-nos millor i més sans.

Menjar de forma incorrecta i a horaris irregulars ens pot aportar mal estar, pesadesa, insomni, o coses pitjors que podrien derivar en malalties. Doncs molt similar ocorre amb la nostra ment. Si l’alimentem amb negativitat, desganes, pessimisme, etc. Podem arribar a tenir insomni, ens poden baixar les defenses o, pitjor, podem arribar a tenir depressió.

Per tant ara que comencem l’any val la pena que si algú vol plantejar-se una alimentació diferent, no només s’ho plantegi de forma física, és a dir, “alimentariament” parlant, sinó també que s’ho planteja mentalment parlant. Que millor forma que tancar aquest article amb aquella famosa frase “mens sana in corpore sano” i us divertireu molt si busqueu en internet d’on prové aquesta frase.