Alice & The Wonders traslladen la plaça Coprínceps als anys 40, 50 i 60

El  grup barceloní Alice & The Wonders ha estat l´encarregat d´animar la plaça Coprínceps amb una proposta inspirada en la música negra de mitjan segle XX. Aquest ha estat el segon concert del cicle Músiques del món, que continuarà tot l’agost.

Després que l´any passat Alice & The Wonders anul·lés el concert previst per una afonia de la cantant, aquest any el grup no ha faltat a la cita i ha omplert de música soul, jazz i swing la plaça Coprínceps. Bona part de les cançons han estat compostes per la mateixa cantant, Alejandra Rueda, que utilitza com a font d´inspiració les situacions amoroses personals que ha viscut.

Decla Alejandra Rueda (Veu ´Alice & The Wonders´)
Explica que “és una mescla de tot el que hem estat escoltant: soul, swing, rythm & blues, rock-n-roll” dels anys 40, 50, 60… La seva veu, trencadora i potent no ha deixat el públic indiferent.

En el seu darrer disc, “At my door”, l´artista incorpora temes emotius com “Broken girl” o “Drunk Blossom”, que consoliden un estil musical basat en les reminiscències de la música negra de meitat del segle XX.

TOTES LES NOTÍCIES