Alfa Romeo Giulietta

Característiques

Atractiu turisme de cinc portes i cinc places, l’Alfa Romeo Giulietta està disponible en tres nivells d’equipament: Progression, Distinctive i Quadriflogio Verde.

L’exterior crida l’atenció per l’elegància amb tocs d’esportivitat, que atorguen els marcs, els fars i la graella cromada. Un dels detalls del Giulietta són els tiradors de les portes posteriors, ubicats en el marcs de les respectives finestres.

A l’interior, ens trobem amb un ampli i confortable habitacle, en el qual també destaquen els elements cromats, que projecten una imatge d’esportivitat, que es complementa amb el confort de les seves places i la sensació de qualitat de tots els elements que el conformen.

El maleter, amb una capacitat de 350 litres ampliables, és molt aprofitable per les formes regulars, que fa que l’equipatge pugui anar ben ordenat a l’interior.

D’entre els elements destacats de l’esquipament de sèrie cal parlar de l’ordinador de viatge, llum diürna amb tecnologia LED, retrovisors exteriors calefactats, sensor de la temperatura exterior, aire condicionat, seient del conductor ajustable en altura i alçavidres elèctrics davanters i posteriors.

 Motor

Les opcions de motorització estan composades per tres motors a benzina i tres dièsel. Quant als propulsors de benzina, trobem l’1.4 TB de 120 cavalls (195 km/h, 6,4 litres de consum mixt), l’1.4 TB de 170 cavalls (218 km/h, consum mixt de 5,8 litres) i l’1.7 TBi de 235 cavalls (242 km/h, consum mixt de 7,5 litres).

Pel que fa a les variants dièsel, hi ha l’1.6 JTD de 105 cavalls (185 km/h, consum mixt de 4,5 litres), el 2.0 JTD de 140 (velocitat punta de 205 km/h, consum mixt de 4,5 litres) i el 2.0 JTD de 170 cavalls (205 km/h, consum mixt de 4,5 litres).

Seguretat

L’Alfa Romeo Giulietta incorpora de sèrie en l’acabat Progression coixins de seguretat frontals per al conductor i el passatger, de cap davanters i posteriors i laterals davanters. També cal parlar dels ancoratges Isofix, l’antibloquejament de frens ABS i l’assistent a la frenada d’emergència. El vehicle incorpora control d’estabilitat i control de tracció.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció