Alfa Romeo Giulia

Confort
Elegant i esportiu de quatre portes, l’Alfa Romeo Giulia és un vehicle que aclapara mirades, també per la seva gran embergadura i especial amplitud. La part frontal amb una graella prominent en forma de triangle invertit i els grups optics especialment allargats i estrets són dos dels trets significatius del Giulia. A l’interior, l’espai seria una de les seves principals característiques, en part propiciat per l’àmplia distància entre eixos. Els ocupants van còmodament encabits, amb una sensació d’amplitud des de totes les posicions. Concretament, des del lloc del conductor, el control a tots els comandaments és fàcilment accessible i intuïtiu.

Motor
L’Alfa Romeo Giulia està disponible amb tres propulsors dièsel, amb potències de 136, 150 i 180 cavalls. En benzina, destaca el motor de 510 cavalls, que acredita una velocitat punta de 307 km/h, amb una acceleració de 0 a 100 en menys de 4 segons i un promig de consum de 8 litres i mig als 100. El motor dièsel de 135 cavalls dóna una velocitat màxima de 215 km/h, un consum mitjà de 4,2 litres i una acceleració de 0 a 100 en 9,2 segons. El motor dièsel de 150 cavalls ofereix una velocitat punt de 220 km/h, un consum mitjà de 4,2 litres i una acceleració de 0 a 100 en 8 segons. El propulsor dièsel més potent, el de 180 cavalls, permet una velocitat màxima de 230 km/h, un consum de 4,2 litres i una acceleració de 0 a 100 en 7 segons. Com no podia ser d’altra manera, l’Alfa Romeo Giulia ofereix una conducció esportiva i segura sigui quina sigui l’opció de motorització escollida.

Seguretat
El Giulia ofereix un complet equipament de seguretat de sèrie. Elements com les alertes per abandonament de carril i de col·lisió frontal amb frenada autònoma d’emergència i reconeixement de peatons, s’equipen en tots els models. S’hi afegeix la carrosseria amb zones reforçades i de xuclament i dispersió de l’energia.

Per El Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *