Alex Español i José Murado, intractables a Ourense

El copilot José Murado i el pilot Alex Español (Sito Español)
El copilot José Murado i el pilot Alex Español (Sito Español)

Alex Español s’emporta el seu primer triomf dins de la Beca Junior RTS després de completar una gran actuació al Ral·li d’Ourense. El pilot andorrà, que va tornar a comptar amb José Murado a la seva dreta, es recupera del zero, a Lorca, amb un triomf on va sumar un total de cinc temps scratch que donen mostres del seu gran ritme durant tota la cita a bord del seu Peugeot 208 Ral·li4. A més del primer lloc a la Beca, Espanyol i Murado es van emportar un destacat segon lloc dins de la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica.

Per la seva banda, Santiago García i Néstor Casal completen la cita ourensana en segona posició dins del certamen júnior de la RFEdA. La dupla gallega se’n va de la seva cita de casa amb un nou podi després de l’aconseguit a Lorca, al qual cal sumar-li la tercera posició aconseguida dins de la Peugeot. García i Casal tornen a completar un ral·li sense errors basat en la regularitat, mantenint-se lluny dels problemes i portant el seu Peugeot 208 Rally4 a meta sense grans ensurts.

Després, Sergi Pérez i Lorena Romero van perdre la possibilitat de sumar el seu tercer triomf consecutiu a la Beca després de patir una punxada al TC-8, cosa que els va fer perdre més de 2 minuts i els va portar a haver de conformar-se de tancar els llocs de podi als comandaments del seu Peugeot 208 Rally4.

[do_widget id=category-posts-pro-64]