Avui dilluns comença el muntatge de la carpa que acollirà l’espectacle Diva, del Cirque du Soleil, a l’aparcament del Parc Central de la capital. L’aparcament  mantindrà 120 places des d’avui i fins el 10 d’agost, quan recuperarà la capacitat habitual de 540 places disponibles.

Així doncs, avui comencen les obres de muntatge de l’escenari i les graderies on actuarà el Cirque du Soleil entre el 30 de juny i el 29 de juliol. Per això, ja des d’ahir és tancat l’accés per l’avinguda Tarragona, mentre que l’accés a través del carrer Pere d’Urg és el que es manté operatiu.

La majoria de places d’aparcament, 420, quedaran inutilitzades mentre durin els treballs de muntatge, assajos, representacions i desmuntatge de la companyia. Durant aquest temps, però, l’Aparcament del Parc Central continuarà oferint 120 places de pàrquing. Seguiran operatives durant tot el període les 111 places de l’Aparcament del Parc Central 2. Per tant, la zona quedarà coberta amb 231 places disponibles.

La previsió és que el 8 d’agost l’Aparcament del Parc Central recuperi el funcionament normal i pugui oferir les 540 places disponibles,  a banda del centenar llarg de l’Aparcament del Parc Central 2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada