Alerta! Afectacions al trànsit per l’Spartan Race a Encamp

Un home al volant d'un cotxe
Un home al volant d’un cotxe (iStock/arxiu)

El Comú d’Encamp ha tancat a la circulació part de la zona centre de la vila, concretament l’avinguda de Joan Martí, des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda de Prat de Genil, per l’Spartan Race des del divendres 9 de juny a les 10 hores  i fins a les 15:30 hores, i de les 17:00 hores del mateix divendres fins al diumenge a les 21 hores,  ja que tota la zona de Sant Miquel i Arínsols acull vàries proves i l’arribada de totes les curses. Només es permet el pas als veïns i vehicles amb abonament a l’aparcament.

Les parades d’autobús de les línies nacionals L2 i L4 i les de l’Uclic es desplacen uns metres de la ubicació actual,  ja que no circulen els autobusos des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda de Prat de Genil. S’habilita la parada a la rotonda a l’inici del carrer del Mirador, per un costat, i una altra, davant de la benzinera del vial de l’Obac, des del divendres a les 9:15 fins diumenge a les 2 hores.

Pel que fa a la mobilitat cal afegir el tancament de diverses zones d’aparcament per la ubicació de proves de la cursa i material de muntatge: aparcament de Sant Miquel a partir de dimecres 7 de juny i fins al dilluns 12 de juny, aparcament de Prat de l’Areny, des de dimecres 7 de juny fins dilluns 12 de juny, zona blava de les Feixes del Funicamp, des de dijous 8 de juny i fins al dilluns 12 de juny, zona blava de Prat de Baró, fins al 12 de juny, i una part de la zona blava de Les Pardines, des de dimarts 6 de juny fins dilluns 12 de juny.   

L’aparcament soterrat d’Arínsols estarà operatiu, però amb entrada i sortida exclusivament per la part de la Travessera del Jardí, des de les 7 fins a les 23 hores des de divendres 9 de juny fins diumenge 11 de juny.

A més, el comú d’Encamp habilita durant els dies de l’Spartan Race dues zones d’aparcament provisionals a la zona de l’antic càmping internacional i un bus naveta des de l’aparcament del Funicamp fins al centre de la parròquia.Mapa d’ubicacions de l’Spartan 2023

[do_widget id=category-posts-pro-64]