Alejo García i Daniel Cros actuen dissabte a Andorra la Vella

El barceloní Daniel Cros i el cantautor colombià Alejo García presenten un concert que han batejat com a “Canciones sin Fronteras”.

Sense fronteres perquè el seu és un projecte d’anada i tornada que va començar el 2014 quan Alejo García va convidar en Daniel Cros a Colòmbia per a realitzar la seva primera gira pel país. Des de llavors i amb la complicitat i la bona sintonia han anat actuant aquí I allà, i ara es presenten junts per primer cop a Andorra per a oferir-nos el millor d’ells mateixos i contagiar-nos amb la seva set de viatge que s’han proposat sadollar de la millor manera: cantant.

Alejo García presenta les cançons del seu nou disc Americanotl que s’endinsa en el mestisatge sonor del folclor d’Amèrica Central. Per la seva part, Daniel Cros avança el que serà el seu nou disc Sed de Viaje que editarà a primers d’any, l’esperit del qual resumeixen aquests versos:

Cuanto más viajo / Más se ensancha el mundo / Cuanto más lejos ando / Menos me confundo / Sed de Viaje / Hambre de volar.

Les actuacions seran dissabte durant tt el dia al Mercat de la Vall, a les 13h al Vermut Musical a la llibreria la Puça i a les 23h a la Fada Ignorant.