Alejandro Amenábar enllesteix el rodatge de Regression

regression

El director espanyol Alejandro Amenábar ha anunciat que ja ha acabat el seu darrer projecte Regression amb guió d’ell mateix després de rodar durant vuit setmanes íntegrament a Toronto. El director de Los otros (2001) retorna al cinema de gènere amb un thriller psicològic i fantàstic de coproducció internacional que anuncia la seva estrena al mercat nord-americà pel 28 d’agost de 2015.

El repartiment internacional de Regression tindrà com a parella protagonista al celebèrrim actor Ethan Hawke i l’actriu de la saga Harry Potter Emma Watson. La resta del repartiment està conformada per David Thewlis, David Dencik, Lothaire Bluteau i Devon Bostik.

Amenábar s’ha rodejat d’un equip artístic d’autèntic luxe conformat per reputats tècnics que, en algunes ocasions, ja havien treballat amb ell. Destaquem el director de fotografia Daniel Aranyó (Los últimos días), la dissenyadora de vestuari Sonia Grande (Los otros, Midnight in Paris), el supervisor d’efectes especials Fèlix Bergés (Lo impossible, Ágora) o la dissenyadora de producció Carol Spier (Promesas del este).

Regression està ambientada a Minnesota l’any 1990 i explica la investigació que du a terme l’inspector de policia Bruce kenner (Ethan Hawke) arran d’una denúncia de la jove Angela (Emma Watson) que acusa al seu pare, John Gray (David Dencik), d’un terrible assassinat. Quan entra en acció el psicòleg Dr. Raines (David Thewlis) per tractar al pare d’Angela les coses prendran un caire absolutament inesperat.

TOTES LES NOTÍCIES