Darrerament s’han posat molt de moda els colors de neó o fluor, tonalitats molt enceses i vives que generalment es fan presents en la indumentària i el disseny gràfic, i ara passen a vestir alguns sectors de casa.

Els colors de neó són especials per a ambients joves, poden crear-se divertides i dinàmiques composicions en l’habitació d’un adolescent utilitzant fluor en combinació amb colors neutres. Però per a altres espais de la casa el volum de tonalitats vibrants ha de ser menor, per crear un espai que continuï veient-se elegant i casolà, però amb un toc de moda i vitalitat.

Podeu afegir tocs de neó en una cadira, unes lletres a la paret, una làmpada, una taula de centre, alguns coixins… la llista és interminable.

El secret d’utilitzar colors de neó o fluor és mantenir l’equilibri. No deveu omplir l’ambient d’objectes de diversos colors vibrants o en grans proporcions. Sinó tot el contrari, crear un marc de colors neutres com el blanc, el gris, el blau o els habituals materials que teniu a casa, i destacar un racó o un objecte en especial. Si va amb la vostra personalitat podeu utilitzar un sofà, una catifa o un altre objecte gran, i si us animeu podeu arribar a pintar tota una paret.

Font: casaycolor.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada