meteo

El ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, i el responsable del servei de Meteorologia del Govern, Toni Molné, han presentat aquest dimarts la nova pàgina web meteo.ad, que actualitza la ja existent amb el mateix domini i que té com a objectiu tant la modernització tecnològica com el fet de proporcionar més informació als usuaris sobre la situació meteorològica al país. Alcobé i Molné han destacat que es tracta d’un dels webs més visitats al país, com així demostra el fet que l’any 2013 es van registrar 28,5 milions de visites.

Entre les millores introduïdes, hi ha l’adaptació a la imatge institucional del Govern i la divulgació de l’estat d’alerta meteorològica amb el color corresponent, les recomanacions i el motiu, així com l’ampliació de l’avanç
de la previsió meteorològica amb pictogrames representant la previsió del matí, de la tarda i de la nit del dia actual.

D’altra banda, el web amplia la informació d’interès sobre l’avanç del perill d’allaus i incorpora una galeria on els usuaris poden aportar les seves fotografies i les webcams de mobilitat, al mateix temps que millora en la navegació per als usuaris i adapta el web a la tecnologia dels telèfons intel·ligents. Finalment, el web incorpora espais publicitaris, actualment destinats a diferents programes públics.

El ministre d’Economia i Territori ha reconegut la important funció d’aquesta pàgina web tant per la informació pública als usuaris del país com pel fet de ser consultada per un gran volum de turistes en els dies previs o durant la seva estada al Principat. És per aquest motiu que ha qualificat com a molt positiva aquesta renovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada