Alcobé informa que ja s’han produït 99 sol·licituds d’inversió estrangera

El ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha comparegut aquest dijous al Consell General per explicar els principals eixos en matèria d’Economia, Agricultura i Ramaderia.

Alcobé ha informat, entre altres punts, del fet que des del juliol i fins l’actualitat ja s’han produït 99 sol·licituds d’inversió estrangera directa, de les quals s’han aprovat 63, mentre que 35 es troben en fase de tramitació i 1 ha estat denegada. El titular d’Economia i Territori ha manifestat que el global de sol·licituds d’inversió representa un import d’uns 14 milions d’euros, dels quals ja han estat aprovats 9 milions.

El balanç de mesures realitzades durant el 2012 per part del departament d’Agricultura i Ramaderia ha inclòs la llei de modificació de la llei de tinença i protecció dels animals, la llei de salut animal i seguretat alimentària i el recentment reconegut segell d’indicació geogràfica protegida (IGP) de la ‘Carn d’Andorra’.

En l’àmbit d’Economia, Alcobé ha recordat el desplegament durant el 2012 del reglament simplificat per obertures de comerç, la modificació de la llei del sòl i els treballs en matèria d’energia en les línies que planteja el Llibre Blanc, entre d’altres.

(Foto: S.F.G.)

1 comentari

  1. Jo el que espero del Sr. Jordi Alcobé quant presentarà la dimissió rellevament del Comes de director i el retorn de l’Hinojosa a la Duana. Suggereixo a primer d’any, any nou vida nova.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES